Известие

Collapse
No announcement yet.

Как мога да си направя 156-цата като фейслифта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Ако някой има инфо, да каже, че знае ли човек може да направим един подарак на белисимата!
    Мисля че ако наистина е правено в България желаещите ще са доста включително и аз.
    Но сега като се вглеадх и бронята не е оригинална правена е за фейслифта под фаровете бронята е права а тази на картинката има направени места за фаровете явно някой си е поиграл за дас направи това нещо.
    тъкмо бях почнал да обмислям варианти да си взема една броня със сърцето и да ходя в някоя фирма за тунинг за да ги донапаснат ама мой ще е по сложна работата.
    Last edited by Novachev; d.m.y г., 07:59.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Докато не се пробва да се напасне такава, неможе да се гадае! Ех няма ли някой, който знае за такава маниполация!?
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А какво ще кажете за това, а?

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1623

Правено е при Дидо Лаков, един от добрите тенекеджии и бояджии в Русе. Ако фаровете не ви изглеждат много добре, то е защото в действителност не са оригиналните. Но само толкова, информация за цена на процедурата нямам...
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
        Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
        Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Хм , те такова животно нема. Остра предница със заоблена задница. Аз бих предпочел фейслифта на 156, пред това.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

жестока бяла количка много ми харесва мн добре е станала като 159
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Добре изглежда, кой каквото иска да говори! Евала.
              А за майстора беше един от най-добрите, напоследък повечето коли с мн дефекти излизат. Двама приятели се оплакват: на единия не му е оцелил цвета (ще кажеш новак), на др като му е боядисвал цялата кола, първо не е махал стъклата и сега 4 месеца по-късно лака се люпи, и второ боята е толкова некачествена, че дава първите си дефекти след толкова време. При него мога само кафето да си изпия
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

може ли да се сложи само табло от 156 файслифт с металната конзола посредата на обикновенна 156??? горе долу като гледам снимките ми се струва че ще пасне но дали нз някои да си е правил вътрешен феислифт
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                  може ли да се сложи само табло от 156 файслифт с металната конзола посредата на обикновенна 156??? горе долу като гледам снимките ми се струва че ще пасне но дали нз някои да си е правил вътрешен феислифт
                  Конзолата си е пластмасова, ма са я вапцали в металик и стои много фЬешън
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

http://img217.imageshack.us/img217/7...ster031pn3.jpg и това не е лошо
                    156 1,9JTD 2000

Comment

Първоначално публикувано от borislav82 Покажи съобщение
                      Гадост и зараза
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Това единствената му файда са лупите... инак стои като на свинче звънче
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

УЖАС
                          Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                            Няма да стане изобщо, щото на конзолата има копчалъци за неща, дето в старата 156 ги няма. А и преди и след фейслифта окабеляването е коренно различно и затва никой не го е правил. Външният фейс е мн по-лесен от тва да смениш таблото.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Ето ви мануал-а, за външния Фейслифтинг!
                              Естествено -Непреведен (за да не съм после черната ви овца или коза)!
                              А за бъдещи и евентуални каръшки,левашки, чичоташовски и др. изцепки, отговорност не поемам!
                              Така че първо помислете хубаво! И чак тогава хващайте флекса!
                              Успех!
                              Attached Files
                              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

a moje li samo farovete da se smenqt

Comment

Working...
                                X